Принц Хари предположи, че болестта на крал Чарлз може да помогне

...
Принц Хари предположи, че болестта на крал Чарлз може да помогне
Коментари Харесай

Принц Хари вярва, че болестта на краля може да сплоти семейството отново

Принц Хари допусна, че заболяването на крал Чарлз може да помогне за доближаването на английското кралско семейство и разказа по какъв начин той неотложно „ се е качил на самолета “ за Лондон след диагнозата рак на татко му.

Принцът направи първите си обществени мнения за здравето на краля пред Ей Би Си. Попитан дали заболяването може да събере фамилията му още веднъж, Хари отговори „ Да, сигурен съм “. 

Той сподели, че е научил новината непосредствено от Чарлз, след което е отишъл да го види в първия комфортен миг. „ Обичам фамилията си “, акцентира Хари, добавяйки, че е признателен за прекараното време с татко си предходната седмица. 

Хари отхвърли да даде детайлности за здравословното положение на татко си, като сподели, че „ това остава сред мен и него “. Принцът напусна кралските отговорности през 2020 година и се премести в Калифорния, където живее с американската си брачна половинка и двете им дребни деца. Той заяви, че е обмислял да изиска американско поданство, само че това не е приоритет за него сега.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР